0735 44 16 71
   
 
 
 
 
ETT STRÅLANDE RESULTAT
Jag är väldigt glad över att kunna presentera en ny underbar behandling med riktigt strålande resultat redan efter första gången. Behandlingen heter NBE, vilket står för Nannic Beautifying Energy, och arbetar med radiofrekvens som ger njutningsfulla behandlingar för ansikte och kropp. Behandlingsmetoden ger fantastiska resultat, oavsett om du vill arbeta med rynkor och linjer, strama upp huden eller trolla bort påsar under ögonen. Jag arbetar med specialanpassade krämer som masseras in i huden. För att uppnå bästa resultat rekommenderar jag att du bokar en kur som jag specialanpassar specifikt för dig och dina behov.ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK (45 min) 850 kr
Pris vid kur: 3825 kr (5 ggr), 7 225 kr (10 ggr)
Jag arbetar med ett varmt NBE-handstycke och specialanpassade krämer som ljuvligt masseras ner i huden. Huden får en otroligt fin lyster redan efter en behandling. Det är en mycket effektiv behandling som också är dränerande för huden. Vi har möjlighet att arbeta med akne, couperoser, rynkor och slapp hud.
I behandlingen ingår rengöring, NBE-massage för ansiktet med ditt fokusområde samt avslutande produkter anpassade för din hud.ANSIKTSBEHANDLING LYX (75 min) 1190 kr
Pris vid kur: 5355 kr (5 ggr), 10115 kr (10 ggr)
Jag arbetar med ett varmt NBE-handstycke och specialanpassade krämer som ljuvligt masseras ner i huden. Behandlingen inkluderar även en vårdande peeling och som avslutning en underbart återfuktande algmask. Huden får en otroligt fin lyster redan efter en behandling. Det är en mycket effektiv behandling som också är dränerande för huden. Vi har möjlighet att arbeta med akne, couperoser, rynkor och slapp hud.
I behandlingen ingår rengöring, peeling, NBE-massage för ansiktet med ditt fokusområde, algmask samt avslutande produkter anpassade för din hud.


 
Trånghallavägen 26a
564 36 Bankeyrd
0735 44 16 71
rebecka.malmqvist@gmail.com
Bokningsförfrågan