036-361 420
   
 
 
 
 

NBE 500 (Nannic Beautifying Energy) med specialutvecklade produkter ger unika effekter!
NBE 500 är ett exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Metoden kombinerar kraften av elekromagnetisk värmeenergi & speciellt utvecklade behandlingskrämer som är identiska med strukturen i hudens egna celler. Detta främjar hudens upptagning av de aktiva produkterna från Nannic. 

Utan smärta och utan biverkningar
NBE 500 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation, smärta eller inflammation.Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda och upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som energigivande massage.

Behandlingen
Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad noga beprövad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator som sänder ut radiovågor till vävnaden. De aktiva substanserna från de specialutvecklade produkterna slussas ända ner genom epidermis till det undre hudlagret vilket resulterar i fantastiska resultat. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Med NBE 500 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar för både ansikte & kropp med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning. 

Behandlingsområden:
* Hudföryngring och lyft
* Rosacea och couperoser (rödhet och synliga blodkärl)
* Rynkreducering
* Acne
* Slapp hud
* Strier (bristningar) och ärr
* Fettreducering och celluliter

Vad kommer NBE 500 att göra för din hud?
* Öka fuktighetshalten
* Förbättra tillförseln av syrerikt blod till hudcellena
* Stödja bindvävsstrukturen (kollagen & elastin)
* Stärka de miofasiala musklerna
* Minska porstorleken
* Trigga igång fettförbränningen
* Dränera lymfan(detox)
* Reducera fria radikalerResultatet efter två behandlingar med NBE500Resultatet efter fem behandlingar med NBE500Resultatet efter sex behandlingar med NBE500


 
Spånults Herrgård
Spånhultsvägen 19
562 31 Norrahammar
036-361 420
rebecka.malmqvist@gmail.com
Bokningsförfrågan