0735 44 16 71
   
 
 
 
 

PRX-T33

Nu erbjuder jag den senaste anti-age behandlingen som alla pratar om!

VAD ÄR PRX – T33?
PRX-T33 är nästa generations ”Art of Anti-ageing”. För alla hudtyper och årstider. En nålfri biorevitaliserande behandling som på djupet återfuktar, stramar upp och föryngrar din hud. Behandlingen kombinerar resultatet av fillers och kemiska peelingar men utan nålar och utan/få sidoeffekter. Något som tidigare inte varit möjligt att göra i en och samma behandling.

PRX – T33 behandlar och motverkar:
- Rynkor och linjer i ansiktet hals, dekolletage
- Torr hud
- Förlorad fasthet och elasticitet
- Nedsatt fyllighet
- Ojämna pigmenteringar
- Solskadad hud
- Ärrbildningar

PRX-T33 är klassad som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent. PRX-T33 baseras på en unik sammansättning av triklorättiksyra (TCA), väteperoxid och Kojicsyra, detta ger en effektiv behandling men mer skonsam mot huden till skillnad från behandling genomförd med hög koncentration av ren TCA. Ytterligare en fördel med PRX-T33 behandlingen är att den inte orsakar “frosting” och därmed kan behandlingen genomföras under samtliga årstider utan att orsaka ljuskänslighet.

INNAN BEHANDLINGEN Avsluta med retinol minst 2 veckor innan behandling.
Undvik rakning/vaxning 12 h innan.
Avstå om du är gravid eller ammande.

UNDER BEHANDLINGEN Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital. Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling eller som kur på 4 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för mer korrigerande behandling. Används även i kombination med Dermapen-Microneedling och/eller IPL till ett reducerat pris på 998 kr (ord. pris 1995 kr).

EFTER BEHANDLINGEN Undvik stark sol 48 h efter behandlingen. Känslig hud kan bli röd. Rodnaden lägger sig efter några timmar. Huden kan eventuellt flagna 2-3 dagar efter.

FÖRVÄNTAD RESULTAT Omedelbar uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och fina linjer. Jämnar ut pigmentförändringar och ger en fantastisk lyster. Resultaten håller i några månader under förutsättning att man sköter om sin hud med lämplig hudvårdsrutin. Effekten på hyperpigmenteringar är mycket god och håller så länge man skyddar huden mot sol med rekommenderad åtgärd som t.ex. SPF. Vid hormonella pigmenteringar så som Melasma är prognosen oviss.

PRISER
- Ansikte 30 min 1 995 kr
- Paketpris 4 behandlingar 1 500 kr per behandling
- Ansikte + Hals 30 min 2 495 kr
- Paketpris 4 behandlingar 1 995 kr per behandling
- Hals eller händer 30 min 1 500 kr
- Paketpris 4 behandlingar 1 200 kr per behandling


 
Trånghallavägen 26a
564 36 Bankeryd
0735 44 16 71
rebecka.malmqvist@gmail.com
Bokningsförfrågan